Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

Valencia, el destí favorit dels internautes

Noteca, la nova empresa de monitorització de reputació online i aplicaciones de marketing online i social media comparteixen avui amb nosaltres un important informe que il·lustra els resultats de la investigació que han emprés sobre els destins vacacionals més populars de l’estiu a la blogosfera y les xarxes socials de parla hispana.

Després d’analitzar-hi més de 5.700 posts, actualitzaciones de Twitter i de Facebook que parlaven al voltant de destins vacacionals a l’ùltim mes, s’ha descobert que els “bloggers” i autors de xarxes socials prefereixen passar les seues vacances a la platja abans que a la muntanya. De fet, n’hi ha una gran diferència, ja que més d’un 75% dels autors sospiren per la platja i no per la muntanya per als seus dies de descans.

En quant a les comunitats autónomes amb platja ón els “bloggers” i autors de Twitter i Facebook prefereixen passar les seues vacances, el destí més nomenat és València, amb un 30% de les mencions. La segona comunitat autónoma del ranking és Andalucia, seguida de Canaries i Galícia.

Per altra part, dels destins sense platges, el més sol·licitat a la blogosfera y xarxes socials és Madrid, seguit d’Aragó i La Rioja.

Aquestes xifres han segut obtengudes amb Noteca, una aplicació web que monitoritza la presència de marques en blogs y xarxes socials, i que està dissenyada per gestionar la reputació online d’una marca als blogs y xarxes socials. Esta vegada ha segut utilitzada per monitoritzar la popularitat dels destins estiuencs. Seguirem de prop aquesta interessant iniciativa, no cab dubte.

Temes: , , , ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes