Viatjar de Valent :: blog de viatges

3

Yosemite National Park. Viatge a la Costa Oest

Tornem al nostre viatge per la Costa Oest dels Estats Units. La següent etapa en el nostre viatge va ser el Parc Nacional de Yosemite.

Va ser el primer o segon parc nacional dels Estats Units (he trobat fonts que citen a Yellowstone com el primer). En qualsevol cas, va ser molt rellevant en la idea del desenvolupament de parcs nacionals, que després es va estendre per tot Estats Units. És famós pel Yosemite Valley on es poden veure impressionants parets de granit, amb mítiques cimes com El Capità o l’Half Dome, pels seus sequoias gegants, i per la grandesa i espectacularitat de la seua biodiversitat. Ací podem vore l’Half Dome. En el teu viatge per Califòrnia, és un dels punts que, des d’aquest Viatjardevalent.com hem de dir-te que NO POTS DEIXAR DE VISITAR. Allotjar-se allí­ i fer algunes excursions pel parc és una experiència que no oblidaràs. Ací­ està la impressionant paret de granit d’El Capità:

El millor de tot, és que tota esta naturalesa és només la mitat del que pot veure allí­, perquè hi ha un altre motiu per a ir…, i són les impressionants Sequoias gegants, però abans algunes fotos més, el Mercé River, amb les seues aigües completament cristal·lines, no oblides portar el banyador:

I per últim, la vista del Yosemite Valley. Aquestes foren les vistes que vegeren els primers exploradors d’origen europeu que van arribar allí­, perquè la vall ja estava habitat per indis des de feia centenars d’anys. Pots veure tota la història en la wikipedia en anglés, Yosemite National Park.

El Parc Nacional de Yosemite es troba a 300 km. a l’Est de San Francisco, i s’estén al llarg de la cadena muntanyosa de Sierra Nevada. A l’Oest es troba el Death Valley, però no es pot travessar el parc d’Est a Oest amb cotxe, sinó que per a arribar cal donar una gran volta. El parc és visitat per mes de 3 milions de visitants a l’any, per o cal dir que està magníficament conservat, i és rar veure fems o residus.

No és difícil veure animals i nosaltres ens trobem amb un ós negre. Els rangers recomanen no acostar-se a ells, però aprofitar l’oportunitat per a traure algunes fotos. En qualsevol cas és molt important no donar-los menjar, perquè açò podrí­a ser perillós.

Temes: , , , ,

Comentaris

  01

  [...] Yosemite National Park. Viatge a la Costa Oest 0 23 de octubre de [...]

  02

  [...] hem comentat en el post del Parc Nacional de Yosemite, este parc és una de les visites indispensables del nostre viatge per Califòrnia i la Costa Oest [...]

  03

  [...] a) Poc de temps: Vore només les sequoies de Yosemite National Park [...]

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes