Viatjar de Valent :: blog de viatges

4

Machu Picchu, Peru

Escrivint el Post de la Presó d’Alcatraz he recordat un altre lloc on és complicat aconseguir entrades: en el tren que puja fins a Machu Picchu, al Perú.

Machu Picchu és un dels majors exponents de l’arquitectura Inca. Està localitzada a uns 100Km de la ciutat de Quisso, a Perú i a 2.320 metres sobre el nivell del Mar. És una de les noves set meravelles del món, i des d’este Blog, Viatjar de Valent, creiem que mereix este honor.

Una de les peculiaritats d’aquesta ciutat és que va ser abandonada en l’època del descobriment d’Amèrica i no va ser redescoberta fins a principis del segle XX. Pots llegir la seua història en la wikipedia Machu Picchu.

Es pot arribar en tren des de Cuzco, tren que te’n porta cap a Aguas Calientes, el xicotet poble situat a la ladera de la “Ciudad Perdida”, i que en té nombrosos allotjaments de diverses categories. Nosaltres arribarem sense res contractat, i no tinguerem cap problema en visitar diversos hotels, vore les habitacions disponibles i triar una amb una bona calitat preu. També es pot arribar pel Camí de l’Inca que dura tres dies.

Per tal de comprar els billets del tren és important dirigir-se a l’Estació de Trens de Cuzco només arribar a la ciutat. Teniu que anar amb atenció si els compreu a una agència local, perquè és habitual que t’asseguren que en tenen billets i que agafen el vostre diners, i si després no n’hi han te donen excuses i el compren per al dia següent. Els taxis en Cuzco són extremadament barats, així que és millor anar en persona.

El tren arriba a Aguas Calientes i des d’allà n’hi ha uns xicotets autobussos que te’n pujen cap a Machu Picchu.

El pic que corona la Ciutat de Machu Picchu s’anomena Huayna Picchu i la seua asecensió té un horari limitat. Jo recomane pujar a primera hora del matí, ja que veure com es fa de dia des d’aquest lloc és una experiència que no oblidaréu. En qualsevol cás, si arribares fora d’horari, sempre es pot incentivar al guàrdia de l’entrada.

La meua recomanació és pujar un entrepà o alguna cosa de menjar, per a pasar-hi tot el dia. No vos pergau un alba o un crepuscle… O AMBDÓS COSES si els dies del viatge vos ho permeten.

Informació útil:

Estació de San Pere. Aquesta és l’estació dels trens que cobrixen la ruta Cusco-Machu Picchu

Direcció: Calle Cascaparo s/n, Cercado del Cusco.
Telf.: (51-84) 23 5201 (informació sobre hores d’arribada i eixida).
Telf./fax: (51-84) 24 9081 (venda de billets).

reservas@perurail.com

http://www.perurail.com

Ací en teniu un resum de consells útils per viatjar a Perú de la mà de viajesasudamerica.com

Recomendaciones Viaje a Peru

Temes: , , , ,

Comentaris

  01

  [...] el viatge per Perú i Bolívia, hi ha un lloc que ha superat Machu Picchu, i este és el Salar [...]

  02

  [...] una part interessant del nostre camí de tornada des de Machu Picchu cap a Cuzco. Ho organitzem per lliure contractant un taxista que per uns quants dòlars, va estar [...]

  03
  24 octubre, 2012 a las 9:26 | Meritxell

  Em va encantar el Machu Picchu. Es curiós perquè tot i que l`hem vist mil cops a la tele, llibres, etc… es un lloc que no et deixa indiferent… a mi em va emocionar caminar entre aquestes maravelloses runes…
  Un post molt interesant :)

   04
   1 enero, 2016 a las 16:34 | machu picchu

   machu picchu is beautiful very expansive but beautiful, .)

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes