Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

“Un blog de viatges trenca amb els típics consells per a turistes” Diari El Rotativo Universitat CEU

“Un blog de viatges trenca amb els típics consells per a turistes” El Rotativo Periódico de la Universidad CEU Cardenal Herrera

portada periodico el rotativo edicion valencia octubre 2010Pau Klein aporta imatges i experiències pròpies a ‘Pasaporteblog.com’ que no “es troben als llibres”

Les noves tecnologies permeten hui en dia viatjar quasi sense eixir de casa, però quan es decidix optar per un destí sovint es busca allò més turístic, el del lloc més famós. Precisament, el que pretén Pau Klein, director de màrqueting i propietari de Pasaporteblog, és el contrari.“M’agrada captar l’essència del lloc on vaig i vore els racons més curiosos. Això, les guies no t’ho faciliten”, comenta el valencià que és també un aficionat a la fotografia.

Per això, al seu blog penja imatges sorprenents com la d’un lleó badallant a quatre metres d’ell, o també, postes de sol. Un altra de les coses que es poden trobar a pasaporteblog és història, perquè Klein planifica els viatges que fa i li agrada llegir llibres antics dels llocs.“Recorde que passejant per la vall on va nàixer Budha anava mirant el llibre Siddharta de Hermann Hesse; és una bona manera d’ambientar-se”, assegura.

Però un dels aspectes que més destaca Klein és el concepte de perill que hi ha a cada país. Mentres que als Estats Units hi ha una advertència “quasi per a cada cosa que es fa”, als països més necessitats és al contrari.“Vaig estar al sud d’Àfrica i em vaig preocupar de no beure dels rius per les bactèries, però fent ràfting pel riu Zambeze vaig tragar i allí ningú va avisar del perill perquè, mentre pagares l’entrada, la resta sobrava”.

blog de viatges conells Peridico El Rotativo Universidad CEU Cardelan Herrera

Autora de l’article: Nuria Moreno Amat 4T Periodisme. El Rotativo

Vía: El Rotativo Periódico de la Universidad CEU Cardenal Herrera. Edición Valencia  Octubre 2010

PDF: Periodico El Rotativo entrevista: blog de viatges pasaporteblog.com

Temes: ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes