Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

L’Hotel ARTS llança un nou aroma dissenyat per Rami Mekdachi, París

El nou aroma de l'Hotel Arts ha segut dissenyat per Rami Mekdachi; parisL’Hotel Arts Barcelona compta ara amb una fragància pròpia, creada pel famós dissenyador resident a París, Rami Mekdachi.

Capturant l’essència de l’hotel, i romanent fidel a la seva filosofia de dissenyar únicament per a llocs inoblidables, el perfumista ha creat un aroma únic per als hostes de l’hotel.

Amb una base de almesc, fusta de cedre i sàndal, barrejada amb encens, flor de Sant Martí, pàtxuli i notes de vetiver, aquest memorable perfum està present a tot l’hotel.

S’ha dissenyat també una espelma, perquè els hostes puguin dur-se l’aroma i reviure el perfum als postres hostes. L’espelma es troba disponible a la botiga de regals de l’hotel.

El perfumista Rami Mekdachi ha creat més de 40 fragàncies originals per a empreses, incloent dissenyadors francesos i hotels, i creu que els llocs excepcionals han de tenir una fragància pròpia.

El desenvolupament d’aquest aroma forma part de la filosofia de l’hotel a enriquir l’experiència de l’hoste i crear una sensació de benestar, característica en els serveis del Six Senses Spa i dels Apartaments.

Hotel Arts Barcelona és operat per una subsidiària de The Ritz-Carlton Hotel Company LLC .

Hotel Arts Barcelona

C/ Marina 19-21
08005 Barcelona
Telèfon 93 221 10 00
www.hotelartsbarcelona.com

Temes:

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes