Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

Hotel Iberostar Paraíso Maya, Cancún, Platja del Carmen, Méxic

Una bona forma de acurtar l’hivern es anar-se’n al Caribe, així que ens varem anar de viatge a la Riviera Maya, Cancún, o més concretament, a la zona de Platja del Carmen, un poc més al Sud que Cancún. En la pninsula de Yucatàn.

L’Hotel sel·leccionat va ser el fantàstic Hotel Resort Iberostar Paraiso Maya de cinc estreles. El complexe Iberostar Paraiso està format, per ordre de categoria, per l’Hotel Iberostar Grand Paraiso, Hotel Iberostar Paraiso Maya, Hotel Iberostar Paraiso Lindo, Hotel Iberostar Paraiso Beach i Hotel Iberostar Paraiso del Mar.

Des d’aquest bloc de viatges, com ja hem comentat a alguna ocasió, no som molt partidaris dels viatges organitzats, però cal reconèixer que per a repossar uns dies, una pulsera all inclusive és perfecta. Una possibilitat és cercar a l’Internet les paraules “viajes baratos” i esperar tindre sort amb les condicions. Però nosaltres, el viatge l’hem fet amb Iberojet i tot ha eixite perfecte. L’any passat varem estar a Playa Bávaro, República Dominicana, a l’hotel H10 Ocean Blue, i com a platja, ens paregué més caribenya. Tot i això, el problema de Punta Cana és que no existeixen moltes oportunitats per a les excursions i, pel contrari, a Cancún i Platja del Carmen les posibilitats són impresionants. Puix en tenim tota la cultura maya al nostre abast, com ja comentarem a la excursió de Chichen Itza.

Piscines de l'Hotel Iberostar Paraiso Maya de Cancún, Mèxic

Respecte de les instal·lacions, en tenen el paquet complet: catamarans, caiacs, gimnàs, teatre, restaurants, etc. Nosaltres… provarem els restaurants “El Rancho”, “La Marina”, el mexicà “El Tapatio” i el japonés “La Geisha”.  En tenen alguns altres, i com és habitual als restaurants, cal anar vestit formalment, es a dir, de pantaló llarg. En el cas que es preferixca un menjar més informal, es pot optar pel “buffet”  i el room service.

A més del buffet, per a l’hora de dinar, n’hi ha llocs a la platja amb barbacoa, gossos calents, natxos amb formatge o hamburgueses entre altres opcions.

Piscines de l'Hotel Iberostar Paraiso Maya de Cancún, Mèxic

En resum, uns dies d’excursions i de descans al sol.

En falta una questió per fer: ¿Ón és exactament l’hotel? Fés clic al mapa.

Temes: , , , ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes