Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

Viatge al Marroc. Marraquèix – Sàhara

Des d’aquest bloc de viatges recomanem de veres viatjar al Marroc.

Marroc, encara que parega un eslògan, és un païs per descobrir i, abans de posar-nos en detalls, cal veure un parell de fotos del lloc en qüestió:

L'ombra d'un dromedari al desert del Sàhara, al Marroc

El nostre viatje va tindre una duració dúns set dies, com arribàrem? Després de triar entre moltes alternatives dels cercadors d’internet i agències tradicionals, trobàrem que l’opció més económica era… volar amb easyjet, Madrid-Marraquèix. Una altra opció per a nosaltres era el vol directe València – Casablanca, però una vegada en Casablanca, el trasllat en tren fins a Marràqueix és prou llarg, i és per això que no ens eixia rentable… Era més car i tot just estalviàvem gens de temps. Haguera sigut diferent en cas de tindre un servei de recollida privat a Casablanca. En tal cas sí que guanyes temps, i arriba l’eterna qüestió: companyia “low cost”, bons preus i horaris dolents o companyia regular, més cara i amb bons horaris? Com sempre, tot depén de les vostres possibilitats económiques i disponibilitat de dies.

L’estada a Marraquèix i els vols, els organitzàrem pel nostre compte, sense cap agència. Per a més detalls de què veure i on allotjar-se, podeu llegir el post que farem més endavant sobre Marraquèix. Una vegada a Marraquèix, es pot decidir si anar a la costa o al desert. El millor és fer-ho tot, però el temps era un enemic temible. Com que les dates del viatge eren a Setmana Santa, escollírem anar al Sàhara, a les Dunes de Merzouga, ja que la temperatura és millor que a l’agost. En un altre viatge, de segur que ho farem, visitarem la costa… Ens va agradar molt el país.

Per arribar al Sàhara es pot llogar un cotxe o contractar un quatre per quatre amb conductor i guia, cosa que recomanem descde viatjardevalent.com. Nosaltres contractàrem un circuit amb guia des de Marraquèix fins al Sàhara i tornada, amb l’agència Nomada Tour, i la veritat es que hem de dir que fou excel·lent.

El motiu de contractar el 4×4 amb guia fou que per anar o tornar amb avió, no és necessari només que saber cercar per la xarxa però, en canvi, per viatjar en 4×4 cap al Sàhara, és millor comptar amb un bon assesorament professional i de confiança, i aquest és el cas d’aquesta agència, que tenen treballadors autòctons del país i és una agència assentada des de fa més de vint anys a Espanya. A més a més, ens facilitaren tota la flexibilitat del món per triar els itineraris i qualitat dels hotels i rutes.

Després de molta informació rebuda, aquesta fou la ruta que consideràrem més interessant, per als dies que teníem disponibles i, temps després de fer el viatge, creiem que fou un autèntic encert, per la qual cosa la recomanem:

Dia 0 Aplec a Marràqueix
Dia 1 Marraquèix
Dia 2 Marraquèix – Zagora
Dia 3 Zagora – Dunes de Merzouga
Dia 4 Dunes de Merzouga “ Campament Nòmada Bereber Sàhara
Dia 5 Sàhara “ Ourzazate
Dia 6 Ourzazate “ Marraquèix (Visita al Kasbah Ait Ben Haddou)
Dia 7 Marraquèix – València

Temes: , , , , ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes