Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

Viatge al Marroc. Marrakech – Sàhara

Des d’aquest bloc de viatges recomanem de veres viatjar al Marroc.

Marroc, encara que parega un eslógan, és un païs per descobrir i, abans de ficar-nos en detalls, cal vore un parell de fotos del lloc en qüestió:

L'ombra d'un dromedari al desert del Sàhara, al Marroc

El nostre viatje va tindre una duració dúns set dies, com arribarem? Després de triar entre moltes alternatives dels cercadors d’Internet i agències tradicionals, trobarem que la opció més económica era… volar amb easyjet, Madrid-Marrakech. Una altra opció per a nosaltres era el vol directe València – Casablanca, però una vegada en Casablanca, el trasllat en tren fins a Marrakech és prou llarg, i és per això que no ens eixia rentable… Era més car i tot just estalviabem gens de temps. Haguera segut diferent en cas de tindre un servei de recollida privat a Casablanca. En tal cas sí que en guanyes temps, y arriba la eterna qüestió: companyia “low cost”, bons preus i horaris dolents o companyia regular, més cara i amb bons horaris? Com sempre, tot depén de les vostres possibilitats económiques i disponibilitat de dies.

L’estància a Marrakech i els vols ho organitzarem pel nostre compte, sense cap agència. Per a més detalls de qué vore i ón allotjar-se, pots vore el post que farem més endavant sobre Marrakech. Una vegada a Marrakech es pot decidir si anar a la costa o al desert. Lo millor és fer-ho tot, però el temps era un enemic temible. Com les dades del viatge eren a Setmana Santa, escollirem anar al Sàhara, a les Dunes de Merzouga, com que la temperatura és millor que a l’agost. En un altre viatge, de segur que ho farem, visitarem la costa… Ens va agradar mols el païs.

Per aplegar al Sàhara es pot rentar un cotxe o contractar un quatre per quatre amb conductor i guia, i allò es el que recomanem desde Viatjardevalent.com. Nosaltres contractarem un circuit amb guia des de Marrakech fins al Sàhara i tornada, amb l’agència Nomada Tour, i la veritat es que hem de dir que fou excel·lent.

El motiu de contractar el 4×4 amb guia fou que per anar o tornar amb avió, no és necessari només que saber cercar per la Xarxa però, en canvi, per viatjar en 4×4 cap al Sàhara, és millor comptar amb un bon assesorament professional i de confiança, i aquest és el cas d’aquesta agència, que en tenen empleats autóctons del païs, i com que és una agència assentada des de fa més de vint anys a Espanya. A més a més, ens facilitaren tota la flexibilitat del món per triar els itineraris i qualitat dels hotels i rutes.

Després de molta informació rebuda, aquesta fou la ruta que considerarem més interessant, per als dies que en teniem disponibles i, temps després de fer el viatge, creguem que fou un autèntic encert, per lo que la recomanem de totes, totes:

Dia 0 Aplec a Marrakech
Dia 1 Marrakech
Dia 2 Marrakech – Zagora
Dia 3 Zagora – Dunes de Merzouga
Dia 4 Dunes de Merzouga “ Campament Nòmada Bereber Sàhara
Dia 5 Sàhara “ Ourzazate
Dia 6 Ourzazate “ Marrakech (Visita al Kasbah Ait Ben Haddou)
Dia 7 Marrakech – València

Temes: , , , , ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes