Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

Museu TATE Modern Art a Londres

A Londres hi ha tres museus que no s’han de deixar de visitar, el British Museum, la National Gallery i la TATE Modern Gallery. La TATE MODERN és la galería d’art modern més important del Regne Unit, amb obres dels artistes del segle XX, com Picasso, Warhol, Francis Bacon, Lichtenstein i Dalí.

museu tate gallery londres blog de viatges

TATE Modern Art Gallery deu el seu nom i origen a un col•leccionista particular, Sir Henry Tate. Es troba a la vora del ríu Tàmesi a l’antiga central elèctrica Bankside. La Tate Modern es part de La TATE (abans cridada Tate Gallery): Un conjunt de quatre museus: Tate Britain, Tate Liverpool, Tate St. Ives i la pròpia Tate Modern.

La galería compte amb una col•lecció permanent d’art modern internacional que data de 1900 a l’actualitat, i inclou obres d’alguns dels artistes més destacats del segle XX també amb exposicions temporals, presentant les obres d’artistes o moviments importants dintre de l’art modern.

tate londres vora del riu tamesis

Com anar? Recomano acostar-se caminant des del Big Ben, sempre que el temps londinenc ho permetixca. És un passeig d’una mitja hora, però que mereix la pena. Recorrent el marge del riu podreu veure el London Eye. L’entrada a la col•lecció permanent d’art modern és gratuïta. Es cobra l’entrada d’exposicions temporals i extraordinàries.

Enllaços

Museu Tate Gallery web Oficial

Què veure a Londres?, pasaporteblog.com

Temes: ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes