Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

El Parc Nacional Khao Yai

Khao Yai és una dels tresors de Tailàndia, i es troba ubicat a menys de 200 de la capital del país. És el parc nacional més antic del país i fa pocs anys va ser completament renovat per a atraure al turisme internacional.

Khao Yai és una mescla de bellesa exòtica i misteri; és un espai infestat de plantacions de mànec, denses repobles, altíssimes cascades i una vibrant vida salvatge. Les sengles de tresc, que permeten recórrer el parc en tota la seua extensió, tenen més de 50 quilòmetres. Aquest espai es va formar com a tal fa poc més d’un segle, quan va rebre dotzenes de famílies de llauradors a la cerca d’espais per a sembrar arròs. Actualment, les restes d’aquestos assentaments originals són un atractiu més del parc nacional.

Un altre dels tresors d’aquest espai és la grandíssima població de rates penades que viuen a una cova pròxima al perímetre extern del parc. Cada vesprada quan el sol s’amaga, més de 3 milions de rates penades emergixen al món a la cerca del sopar i l’espectacle es prolonga per poc més d’una hora.

Sens dubte, els amants del vi han d’haver vist el nom de Khao Yai als mapes de la ruta del vi a Tailàndia. Encara que la indústria del vi a Tailàndia té a penes 10 anys d’edat, està fent-se ràpidament d’un lloc en el mercat regional. I en esta indústria florent, Khao Yai es referma com el centre de producció del país. Uns quants cellers oferixen tours, en els que els visitants són guiats per un pintoresc entorn en què reina una atmosfera de calidesa i tranquil·litat. De la mà dels principals productors nacionals, és possible explorar l’escenogràfica contornada i tastar les millors varietats nacionals de vins.

Un punt més a favor d’este paradís, és l’accés. És possible arribar a Khao Yai amb autobús, tren o en automòbil, i ja dins del parc hi ha nombroses ofertes d’hostalatge per a hostatjar-se, inclús la possibilitat d’acampar. Finalment, el Centre d’Informació per a visitants pot brindar tota la informació necessària d’allotjament. Una de les opcions més comunes per als turistes és utilitzar com a base les ciutats de Nakonratchasima i Bangkok, i des d’allí viatjar a Khao Yai.

Temes: , , , ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes