Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

Aquari de Gènova i Port Antic

El Aquari de Gènova és el segón més gran d’Europa, després del Oceanogràfic en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Visitar Acquario di Gènova significa travessar l’oceà: és una de les principals atraccions turístiques de la ciutat junt amb el centre històric i la Catedral de Gènova.

Es troba el Port Antic. I tant l’Aquari com el port antic mereixen la pena ser visitats.

Si cal posar-li un però a l’aquari és la sala de colibráís, que és de pagament addicional, i en la que només es troben uns pocs colibrí­s d’una sola espècie. És un poc decepcionant, però em va cridar l’atenció que tenien plàtans posats a podrir, que generaven mosquits, aliment per als pardalets.

Per tindre més detalls de l’aquari i algunes fotos pots visitar la seua web www.acquariodigenova.it. Nosaltres no puguerem fer cap de foto que mereixera la pena.

Pots allotjar-te en l’hotel Jolly Gènova Marina, recentment comprat per la cadena NH, amb la qual cosa en breu es cridarà NH Hotel Gènova Marina o NH Jolly Marina. L’hotel per fora està bé, però per dins és espectacular, ja que està situat dins del mateix port nàutic i franquejat per centenars de iots que es veuen des de totes les seues habitacions i suites, i fins i tot per un galeó. El Galeó del Capità Roig de la pel·lícula de  Roman Polanski “Piratas” (1986).

Enllaços d’interés: Ciutat de Gènova, Wikipedia. Port Antic, Gènova

Temes: , , ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes