Viatjar de Valent :: blog de viatges

3

San Francisco, a California

San Francisco és una de les ciutats més importants de Califòrnia i visita indispensable si un s’acosta a la costa oest dels Estats Units. San Francisco està ubicada en la badia del seu mateix nom i la primera cosa que destacaré és el seu clima.

Per la seua ubicació en la badia té un clima temperat a l’hivern, però fa fresc a l’estiu, així que no t’oblides de la jaqueta, encara que si fas un viatge per la costa oest, tal volta siguen els únics dies que la utilitzes.

Ens allotjarem al Union Square Back Packers Hostel que, encara que barat, és un poc de mala mort. A pesar d’estar en un bon barri es troba al final d’un carreró brut i fosc. En la zona hi ha molts hotels de tots els preus, i destaca el Fairmont Hotel, de Sant Fancisco, que era l’hotel on gravaven la sèrie televisiva “HOTEL” als anys vuitanta.

Nosaltres hi hem estat 3 dies. Des de Union Square (foto dels guarda-diaris) vam anar passejant, o quasi escalant per les famoses pujades i baixades… de San Francisco, fins al mar, en el barri de Fisherman’s Wharf, passant per Nob Hill, per les costes amb tramvia i per la sinuosa Lombard Street, un dels carrers més famosos de la ciutat.

Una vegada ja en Fisherman’s Wharf passejarem pel conegut Pier 39, plé de gom a gom de tendes ón en certes temporades de l’any es poden vore elefants de mar, i vegerem algunes de les frese més grans del món.

Front a nosaltres es trobava la famosa presó d’Alcatraz. És molt important tindre en conter que la entrada a Alcatraz està llimitada, i si es vol visitar aquesta famosa presó, cal comprar el ticket només arribar a la ciutat, o inclús per adavantat.

Des d’allà anarem a peu fins al Financial District, passant per Little Italy i Chinatown. En arribar, vam poder vore el Transamerican Building, un de les icones del Skyline de la ciutat.

El segon dia el dedicarem a llogar bicicletes per tal d’anar fins al Golden Gate Bridge. És aquesta una excursió molt recomanable, ja que pots passar a través del Golden Gate fins a l’altra vora de la badia, concretament als pobles de Sausalito i Tiburon. (Recorda agafar l’abric, que en el pont pot fer fresc).

Per vore San Francisco bé fan falta al menys tres dies: un per passejar i vore part dels barris; un altre per a l’excursió pel Golden Gate Bridge, Sausalito i Tiburon, i al menys un matí per Alcatraz. Encara que es podria comprimir en dos dies, des del nostre bloc de viatges no el recomanem, perquè es una ciutat que cal viure-la un poc, menjar, passejar i no una d’eixes ciutatas amb tan sols un icon que vore.

Fotos:

Foto 1: Painted Ladies. San Francisco

Foto 2: Barri Union Square Boxes per comprar diaris, San Francisco
Foto 3: Boca d’aigua al barri Nob Hill, San Francisco
Foto 4: Transamerica Pyramid Building, San Francisco
Foto 5: Tramvia a San Francisco
Foto 6: Freses Gegants, de una parada del Pier 39, Fisherman’s Wharf, San Francisco
Foto 7: Submarí US Navy, Pier 39, San Francisco
Foto 8: Illa d’Alcatráz des del Pier 39, San Francisco
Foto 9: Panoràmica general de la ciutat de San Francisco des de la badia

Temes: , , , ,

Comentaris

  01

  [...] Parc Nacional de Yosemite es troba a 300 km. a l’Est de San Francisco, i s’estén al llarg de la cadena muntanyosa de Sierra Nevada. A l’Oest es troba el [...]

  02

  [...] Sonoma arribem des de San Francisco. Des d’ací nosaltres continuem el viatge cap a Yosemite Nacional Park Temes: California, [...]

  03
  24 octubre, 2012 a las 9:30 | Meritxell

  Genial San Francisco!
  Vaig sentir que no m`importaría viure una temporada… una ciutat amb molt de joc…
  Personalment em va agradar molt més que la mítica New York!

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes