Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

Naveta des Tudons i caldereta de llagosta a Menorca

Viatjar a Menorca és una experiència que no ha d’estar limitada a l’estiu; és una illa que respira tranquil·litat i la tardor i l’hivern també ens oferix interessants llocs que visitar. A més de les fantàstiques platges a l’estiu també hi ha un interior en l’illa, amb interessants restes prehistòriques, per exemple la Naveta des Tudons.

La Naveta des Tudons és una construcció funerària menorquina utilitzada entre els anys 1200 i 750 abans de Crist. Es tracta d’una tomba col·lectiva que, al ser excavada l’any 1975, va aportar les restes d’al menys 100 individus i objectes dels seus depòsits funeraris: polseres de bronze, botons d’os i ceràmiques. Es tracta d’una de les construccions prehistòriques millor conservades de Menorca.

La Naveta des Tudons, a Menorca, Illes Balears

I després de la visita, pots anar a dinar una caldereta de llagosta a la badia de Fornell, al Nord de Menorca, una de les zones més verges del Mediterrani. Alguns dels restaurants estaran tancats a l’hivern, pel que recomanem… cridar per telèfon abans d’anar, i si és possible, amb el consell d’algún menorquí, perquè poden donar-te alguna gat per llebre o, millor dit, rap per llagosta, dins d’un autèntic exo-esquelet, això sí.

Interior de la Naveta des Tudons, a Menorca

I després d’aquest viajte de setmana santa ja tenim al cap el proxim que sera al altre costat del mediterrane, per aixo hem llogat un apartament a Roses. Ja os contarem.

Temes: , , , , ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes