Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

Mines de Sal de Maras, viatge al Perú

Com a part del nostre viatge al Perú i Bolívia visitarem les mines de sal de Maras. Les Mines de Sal estan ubicades a 40 quilòmetres de Quisso en la Vall sagrada dels Inques. Estes mines han sigut explotades des de l’època preinca i estan constituïdes per uns 3000 pous. Una vegada evaporada l’aigua queda la sal llesta per a ser tractada i consumida.

Mines de Sal de Maras, al Perú

Fou una part interessant del nostre camí de tornada des de Machu Picchu cap a Cuzco. Ho organitzem per lliure contractant un taxista que per uns quants dòlars, va estar completament a la nostra disposició, o quasi, perquè… en algunes ocasions, arreplegava a la gent si la nostra trajectòria els venia de camí per portar-los en la part de darrere de la ranxera. Que, per cert, encara que els vam oferir passar davant amb nosaltres, no van acceptar.

Mines de Sal de Maras, Perú. Salineres

El consell del nostre blog de viatges: es preferible ver primero los alrededores de Cuzco y el valle sagrado de los Incas y como última etapa ver Machu Picchu, porque después de Machu Picchu lo demás sabe a poco.

Fotos cedides pel blog germà Pasaporteblog.com.

Temes: , , ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes