Viatjar de Valent :: blog de viatges

2

Mercat Flotant a Bangkok, Damneon Saduak, Tailàndia

El Mercat Flotant de Bangkok (Damneon Saduak floating market) està situat a uns 90 km a l’oest de Bangkok, Tailàndia. Encara que ja no és una mostra de la forma de vida dels tailandesos com va ser antigament, no deixa de ser interessant visitar-ho. Al mercat flotant podem veure com es fa la compravenda de fruita, verdures i menjar en general i també prou productes per a turistes. També les vivendes tradicionals tailandeses i la forma de vida entorn de l’aigua.

Els canals són prou caòtics, amb xicotetes embarcacions per tots els costats xocant entre elles. En algunes parts de Tailàndia les vies d’aigua inclús són el present de la vida quotidiana. Encara que aquest mercat és principalment per a turistes, en els canals adjacents encara es pot veure la vida tradicional junt amb l’aigua. Podeu vore algunes fotos d’aquest microcosmos i forma de viure.

Els mercats flotants (‘Talaat Naam’) són exactament com es pot imaginar: els venedors en tenen els seus productes en xicotetes embarcacions i s’espenten entre ells per tal de captar l’atenció dels compradors que s’acosten a la vora del canal. Damnoen Saduak és el mercat flotant més gran en les proximitats de Bangkok i està ple no sols de turisme internacional, sinó també de turisme local, cents i centenars de xiquets dels col·legis i instituts s’acosten des de Bangkok a conéixer-lo.

Cultivar orquídies és una especialitat tailandesa, i les vores del riu estaven plenes d’aquestes fantàstiques flors.

Com arribar: Es pot anar en algun viatge organitzat, amb taxi o, com vam fer nosaltres, amb un autobús regular des de Bangkok que ens va costar uns pocs “bahts” (moneda del païs).

Ací podeu veure les fotos de xiquets tailandesos de Bangkok d’excursió en el mercat flotant.

David de Ruta Nòmada ens aconsella anar-se’n la nit anterior i allotjar-se en algun dels xicotets hotels de la zona per a després alçar-se prompte i veure com es prepara el mercat, abans de que arriben les hordes de turistes que ixen sobre les 9 de Bangkok i passades les 10 inunden ja amb les cambres tot el recinte del mercat.

Nosaltres no ho vam fer així que vam tindre turistes per tot arreu. Encara que com hem dit només era necessari eixir de les principals vies per a tindre quelcom de pau.

Foto: dona venent fruites en Damnoen saduak floating market Bangkok, Sud-est Asiàtic.

Temes: , , ,

Comentaris

  01

  [...] Mercat Flotant a Bangkok, Damneon Saduak, Tailàndia 0 23 de septiembre de [...]

  02
  10 septiembre, 2011 a las 16:45 | Gildo Kaldorana

  Me lo perdí en abril de este año. Estuve en Bangkok y luego en Puket. Me gusto Bangkok, una ciudad agradable y con un buen transporte público, sin contar los tuk-tuk, con la matraka repetitiva de llevarte a las joyerias de turno.
  Buena web.
  Salut i sort

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes