Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

Lonely Planet inclou València en la llista de les deu millors ciutats del món per a visitar el 2011

La prestigiosa guia de viatges ‘Lonely planet’ ha col·locat València com a cinqué destí recomanat en el seu top 10, que encapçala Nova York. La publicació destaca les Falles, l’Albufera, la Ciutat de les Arts i les Ciències, el seu encant tradicional i els grans esdeveniments que ha albergat i farà, així com el seu auge com a destinació internacional de reunions, ha informat Turisme València en un comunicat.

La recomanació de la capital valenciana és rellevant, ja que les guies Lonely Planet, a més de tindre gran prestigi editorial, tenen una àmplia comunitat de viatgers internacional i els seus tradicionals llistats són molt esperats pels amants del turisme.

És una col·lecció de destinacions i experiències que la gent consulta i considera per als seus viatges del pròxim any, han ressaltat les mateixes fonts.

Al costat d’una cuidada selecció de fotos, Lonely Planet recomana les Falles, l’Albufera o la Ciutat de les Arts i les Ciències. A més l’article destaca l’”encant” que ha sabut mantindre la ciutat i posa l’accent en la celebració de l’America’s Cup, les carreres de Fórmula 1, la Capitalitat Europea de l’Esport per al 2011 i el seu auge com a punt de trobada internacional de reunions.

El director gerent de Turisme València, José Salinas, ha expressat la seua satisfacció per la publicació, que al seu parer és “un nou reconeixement de les possibilitats turístiques que té la ciutat i del llarg i intens treball promocional que s’està fent”.

Temes: , ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes