Viatjar de Valent :: blog de viatges

1

Hoi An, viatge per Vietnam

En el nostre viatge per Vietnam, de sud a nort, arribarem des de Natran en autobús a la ciutat de Hoi An. En arribar contractarem unes motocicletes per a que ens portaren per diversos hotels fins triar un per molt pocs dólars la habitació.

Hoi An és una encantadora ciutat fluvial situada al centre de Vietnam, a les veres del Mar de la Xina. Fou un dels ports més importants del sudest asiàtic entre els segles XVII i XIX. La ciutat antiga de Hoi An està tancada al tràfic.

Una de les delícies de Hoi An és passetjar pels seus carrers i tendes.

És una ciutat famosa per les seues sastreries i la seua artesania local. No heu de deixar de visitar el mercat d’alimentació local, on podréu vore el comerç entre la població local, peix, fruites, legums…

Vietnamita treballant el bambú en Hoi An

En resum Hoi An és una ciutat encantadora i tranquil·la on descansar, passejar i comprar. Quant als hotels té alternatives, des de xicotets i barats hotels per a backpackers fins a hotels de cinc estreles ideals per a la lluna de mel i viatgers de major pressupost com el Swiss Belhotel, que nosaltres no vam conéixer personalment. A Àsia Rooms pots trobar habitacions des de 12$ per avançat. Encara que com hem comentat es poden triar sobre la marcha.Se pot comprar un tiquet en les taquilles que es troba per tota la ciutat i que permeten visitar 5 dels molts punts d’interés. Cal triar entre pagodes, museus, cases tradicionals, etc. i com és lògic recomanem un poc de cada cosa, mentres disfruteu d’un recorregut a peu.

Venda ambulant pels carrers de la ciutat de Hoi An, Viatge per Vietnam

Hoi An ha sigut declarada Patrimoni Mundial per la Unesco. Des de la Ciutat d’Hoi An, continuem cap a la ciutat imperial de Hue.

Mercat de Hoi An, Viate per Vietnam de Sud a Nort

Mercat de Hoi An

Temes: , , , ,

Comentaris

    01

    [...] Hoi An, viatge per Vietnam 0 10 de noviembre de [...]

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes