Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

High Five per a Krabi

El nom de Krabi difícilment podria ser menys evocador per als coneixedors de les belleses del Sud-est Asiàtic, i és que este poble del Sud de Tailàndia té massa coses que es graven a la memòria. Posseïdor d’inenarrables platges i badies, es tracta d’una exhuberant bellesa natural resguardada per gegantines formacions de pedra cali.

Tot i que aquest espai s’antulle en un primer moment remot i inóspit, l’aeroport internacional de la ciutat l’ha convertit en una opció accessible. Els viatgers poden embarcar-se des de Bangkok a Krabi i passar per alt altres espais del païs, o arribar a Phuket des d’ón preparar un trasllat per terra o aire. A continuació, cinc espais que bé mereixen una visita i que permeten escapar de la ‘tediosa monotonia’ de les platges paradisíaques.

El Top 5 d’atraccions de Krabi

1. La costanera de Krabi
La costanera de Krabi és llarga i tota la seua extensió és acompanyada pels sorprenents paisatges que creguen les formacions de pedra calcària que s’eleven en la costa. Un altre detall interessant d’este passeig és que és possible admirar el paisatge sense ser molestat en el camí com sol ocórrer en altres parts de Tailàndia. Si desitges navegar el riu, pots prendre un bot de cua llarga que et trasllade al llarg del riu. De camí podràs detindre’t en una granja de Pescadors ón s’oferix un xou captivador (+66 841 888 285).

2. Semàfor del Juràssic
Sobre Thanon Maharat, just a la intersecció amb Thanon Sukhon, s’alça un dels més extraordinaris semàfors del món… Sí, aquestos són realment extranys. En aquest cas les senyals de detindre’s i avançar estàn en mans de figures de hòmens de les cavernes. Lo més important en aquest semàfor es no quedar-se bocabadat mirant en un mal moment, encara al juràssic el verd segueiz significant avançar i el roig detindre’s.

3. Temple de la Cova del Tigre
Just al Nort del poble de Krabi es troba el Wat Tham Sua (Temple de la Cova del Tigre), al punt més alt de la peregrinació. Les gegantines estàtues  budistes que ocupen la cima del santuari oferixen una sàbia ullada sobre la terra que  s’estén des de Krabi fins a les tossals de Railay. És difícil dir qué es lo més impactant, les estàtues o les vistes. Tan sols recorda realitzar l’ascens de 30/40 minuts de bon matí o ja prop al capvespre per tal d’evitar el cansanci extra generat per la calor.

4. Parc Nacional Phanom Bencha
Als papers, el Parc Nacional de Krabi Phanom Bencha és un paradís naturalista. Els animals es troben en ell resguardats, teòricament, tigres, panteres negres, lleopards, óssos asiàtics i més. Però és molt possible no veure cap d’ells, així que… Per qué anar? Bé, encara que els caçadors  han matat a molts dels animals exòtics, Phanom Bencha conserva la major àrea de jungla primaveral de la província de Krabi. ¿Qué més? Phanom Bencha ha segut premiada amb sido premiada con rierols, cascades i cavernes. I és possible que pugues vore àguiles, es posible que puedas ver àguiles, calaus i pardals fusters.

5. Ao Nang
Per un dia de viatge econòmic i entretengut, un día de viaje económico y entretenido, dirigix-te al Resort Ao Nang de la costa del mar d’Andamar, un viatge d’un bath per als afores de Krabi. En la platja Ao Nang, per un 100 baths pots tindre el teu moment de màgia comprant un llum de la sort i llançant-la al cel mentres esperes que es perda en l’horitzó.

O, pots simplement perdre’t pel poble: un antic cau de motxilers que s’està convertint ràpidament en un vibrant mercat i que podrà mantindre’t interessat amb els seus bars de cervesa i un carrer coneguda com Seafood Street (Carrer dels Frutos de Mar). Si eres més un amant dels esports que un hedonista, a penes creuant l’aigua, en forma de península, es troba la immensa roca de Railay.

Si desitges continuar el teu camí pots avançar fins altres illes paradisíaques com a Fi Fi i Lanta o disfrutar de la platja i alguns dels encants dels hotels de Phuket, com massatges, menjars locals i esports d’aigua. A més a més, Phuket té excel·lents espais per a explorar en caiac.

Temes: , , , ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes