Viatjar de Valent :: blog de viatges

Tailandia
Tuk Tuk
1

Khao San Road, el carrer dels farangs

És curiós cóm alguns espais trascendeixen les ciutats a les que es troben. Com el treball d’un actor supera la notorietat de la pel·lícula (un bon exemple és Johnny Depp en Pirates del Caribe), eixos llocs es convertixen en l’atracció turística més enllà que la ciutat en si mateixa.

llegir més
Temes: , , , ,
elephant
0

Chiang Mai: Un passeig pels núvols

La ciutat de Chiang Mai és un portal al passat espiritual de Tailandia i als espais verds més hermosos del païs. Al contrari que la illa tropical que els visitants associen amb Tailandia, Chiang Mai es troba rodejada de brumoses muntanyes i espeses jungles, i és prop dels llímits amb China, Burma i Laos, área […]

llegir més
waterfall_blog_edit
0

El Parc Nacional Khao Yai

Khao Yai és una dels tresors de Tailàndia, i es troba ubicat a menys de 200 de la capital del país. És el parc nacional més antic del país i fa pocs anys va ser completament renovat per a atraure al turisme internacional.

llegir més
A Tropical Mangrove Forest With Clear Natural Pools
0

High Five per a Krabi

El nom de Krabi difícilment podria ser menys evocador per als coneixedors de les belleses del Sud-est Asiàtic, i és que este poble del Sud de Tailàndia té massa coses que es graven a la memòria. Posseïdor d’inenarrables platges i badies, es tracta d’una exhuberant bellesa natural resguardada per gegantines formacions de pedra cali.

llegir més
bagnkok-mercat-flotant-tailandia-barques-fruita
2

Mercat Flotant a Bangkok, Damneon Saduak, Tailàndia

El Mercat Flotant de Bangkok (Damneon Saduak floating market) està situat a uns 90 km a l’oest de Bangkok, Tailàndia. Encara que ja no és una mostra de la forma de vida dels tailandesos com va ser antigament, no deixa de ser interessant visitar-ho. Al mercat flotant podem veure com es fa la compravenda de […]

llegir més
Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes