Viatjar de Valent :: blog de viatges

0

Allotjar-se en el Parc Nacional de Yosemite

Com hem comentat en el post del Parc Nacional de Yosemite, este parc és una de les visites indispensables del nostre viatge per Califòrnia i la Costa Oest dels Estats Units.

Vos recomanem fer nit allí, perquè aquest parc és molt extens per a visitar-ho en un dia, i perquè val la pena disfrutar de la tranquil·litat d’estar tranquil·lament allí , fer algunes excursions caminant o amb bicicleta i banyar-se en les cristal·lines aigües dels seus rius.

Per a allotjar-se hi ha distintes alternatives en funció del pressupost. Si això no és un problema vos recomane quedar-vos en el Yosemite Lodge at the Falls, un hotel rústic de qualitat, encara que no excessivament barat, obri a més tot l’any.

Una altra alternativa, que nosaltres provarem, i que et fa sentir com en les pelí culas de campaments americans, és el Curry Village.

Estes tendes tenen llits, i llum elèctrica, són còmodes i al juliol quan vam estar nosaltres, no hací a ni va fregir ni calor, i era una opció molt bona. El cost de la botiga va ser aproximadament 75 dòlars per nit. El complex té restaurants, cafeteries, piscina, banys, botigues, etc. Còmode i net. És molt curiós que cada botiga té una caixa de seguretat a prova d’óssos, y… cal deixar en estes caixes tota el menjar i els necessers, per a evitar cridar l’atenció dels óssos, i que estos baixen a la cerca d’aliments. Estan obertes des de finals de març fins a finals de novembre i algunes dates puntuals al desembre.

En tot cas, totes els allotjaments solen estar plens, per la qual cosa és molt recomanable que reserveu amb antelació. L’alternativa serà dormir fora del parc, però des de fora es tarda més d’una hora a descendir a la vall, per la qual cosa passareu gran part del dia en el cotxe.

Hi ha una altra alternativa, que és jugar-se-la a cara i cruz… el 15% de les cabins o botigues no es poden reservar, i s’entreguen davall el criteri de first menja, first served, o el que primer arriba se’l queda. Tot i això, si sabeu quant de temps vos voleu quedar, és millor evitar la sort, per a això teniu Les Vegas, que va ser cap a on continu el nostre viatge, després de passar per Parc Nacional Kings Canyon i Parc Nacional Sequoia.

Per a reservar, aquest enllaç pot ser d’utilitat: YosemitePark.com Pàgina Oficial del Parc Nacional de Yosemite

Temes: , , , ,

Comentaris

Pots ser el primer a comentar.

Deixar un Comentari

Logotipo de Viatjar de Valent :: blog de viatges blog de viajes